Waarom is Quizzzit dé beste keuze voor jou?

Hier zijn enkele redenen waarom je niet verder hoeft te zoeken:

Interactie

Quizzzit biedt interactieve quizervaring met actieve betrokkenheid. Denk aan paardenraces waar deelnemers snelheid beïnvloeden door paarden
te roepen. Karaoke met teams die andermans liedjes zingen zorgen voor hilariteit. Voeg eigen vragen toe voor een persoonlijk tintje en maatwerk, bijvoorbeeld over overleven op een onbewoond eiland. Zo maakt Quizzzit quizzen uitdagend, leuk en onvergetelijk.

Onze quizmasters

Maak je evenement onvergetelijk met Quizzzit’s geweldige quizmaster! Jarenlange ervaring zorgt voor een perfecte sfeer en publieksbetrokkenheid. Interactieve vragen over popcultuur tot wetenschap zorgen voor enthousiasme, aanmoediging en lachen. Fascinerende feiten en anekdotes zorgen voor extra plezier. Onze quizmasters bevorderen teamgeest en laten iedereen zich een winnaar voelen. Boek nu voor een unieke en meeslepende quizervaring! Ook beschikbaar in 5 andere talen.

Onze service

Bij Quizzzit koesteren we een cultuur van trots en tevredenheid, met een buitengewone score van 9.2 uit honderden reviews. We ontzorgen klanten met een soepel voortraject, door snelle reacties, stipte afspraken en proactiviteit. Ons doel is om elke ervaring plezierig te maken. Klantgericht werken en onze passie voor verbetering drijft ons om tevreden klanten en succesverhalen te realiseren.

Onze quizzen

Ontdek Quizzzit: een wervelende wereld vol plezier en entertainment. Showbizzquizzzen met een betoverend openingslied en bekende DJ’s. Lachen, strijden, meezingen en huiveren zonder saaiheid! Geniet van naadloos in elkaar overvloeiende thema’s en quizvragen van beroemdheden zoals Suzan&Freek en Victor Mids. Ervaar een enerverende spelshow zonder stiltes en vol verrassingen. Quizzzit geeft quizzen een nieuwe en onvergetelijke ervaring. Maatwerkquizzen mogelijk.

Onze hardware

Ons systeem functioneert zonder WIFI, waardoor het altijd operationeel is. Het biedt de mogelijkheid om tot wel 2000 stemkastjes aan te sluiten. Daarnaast hebben we de optie om de stemkastjes te personaliseren, waarbij de namen van de teams verschijnen in de tussenstanden. Dit zorgt voor een verhoogd competitie-element, waardoor de ervaring nog meeslepender wordt.

Onze ervaring

Ontdek de unieke wereld van Quizzzit, met meer dan een decennium aan expertise in quizcreatie en een indrukwekkend repertoire
van maar liefst 2500 quizshows per jaar! Stap binnen en laat je meeslepen door onze ongeëvenaarde kennis en passie voor quizzen!

Eigen inbreng en tweetaligeid

Voeg nu jouw eigen vragen toe over het personeel en jouw bedrijf en maak de quiz onvergetelijk. Maar dat is nog niet alles! Met onze geavanceerde software kunnen we de quiz zelfs in twee talen presenteren, waardoor internationale groepen moeiteloos kunnen deelnemen.

Locatie

Ervaar de ultieme quiz bij jou op locatie! Geen zorgen, puur plezier! 
Geen locatie? Geen probleem! Kies uit 250+ toplocaties in de buurt.
Laat het quizzen beginnen!

Uit te breiden

Ontdek eindeloze mogelijkheden om je event onvergetelijk te maken! Voeg een charismatische dagvoorzitter toe, een BN-er als quizmaster, een geweldige DJ voor de dansvloer en een onvergetelijke karaoke-ervaring. Geniet van een verbazingwekkende tafelgoochelaar, kleurrijke LED-sticks en een unieke touch met jouw huisstijl. Dit is slechts het begin van de spectaculaire opties die wachten! Maak jouw event een ware beleving die lang zal nagalmen!