BN'ers pakket

Een onvergetelijke quiz met bekende presentator

Voor welke Quizzzmaster-quiz je ook kiest: iedereen is enthousiast over onze (pub)quizzen. Maar met een Bekende Nederlander a.k.a. quizmaster op het podium wordt een quiz voor jouw event nóg onvergetelijker!

Quizzen met een bekende Nederlander

Quizzzit werkt al jaren samen met een groot aantal BN’ers die zich helemaal thuis voelen in de rol van quizmaster. Heb je zelf iemand op het oog? Op verzoek benaderen we jouw favoriete BN’er met de vraag of hij of zij tijdens jullie quiz de sfeerbepalende spelleider wil zijn. Dit wordt niet zomaar een quiz met collega’s; dit gaat haast aanvoelen alsof je deel uitmaakt van een onvergetelijke live-televisieshow!

Boek nu!

Hoe het werkt

Met behulp van diverse Hilversumse regisseurs hebben we onze quizzen zo opgezet dat ze boordevol interactief entertainment zitten. Zo voegen we bijvoorbeeld elementen toe als karaoke, dansjes en hoger/lager. En wist je dat je tijdens de quiz diverse BN’ers tegenkomt in de exclusief voor Quizzzit opgenomen filmpjes? Wil je vragen op maat bij de quiz voor jouw bedrijf? We regelen het. Al onze quizzen zijn op maat gemaakt en passen we volledig aan op jouw publiek!

Quiz organiseren: wij ontzorgen je volledig

Daarnaast nemen we graag de volledige organisatie van jouw event op ons, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het organiseren van de quiz. We zorgen dan niet alleen voor een BN’er naar keuze, maar zoeken ook naar de beste locatie. Bovendien bieden we je op locatie alle ondersteuning die nodig is.

Toch liever een quiz spelen met een Quizzzit-quizmaster? Klik dan hier.

Dit krijg je:

  • Een complete pubquiz op maat
  • Met een bekende presentator als quizmaster
  • Op een te gekke locatie
  • Inclusief volledige ondersteuning op locatie

Hierdoor hoef je:

  • Géén locatie te huren
  • Géén personeel te huren

Ja, doe mij zo’n quiz boordevol interactie en entertainment! 
Ben je op zoek naar een unieke quiz op maat op een mooie locatie? Kun je niet wachten om oog in oog te staan met die ene bekende Nederlander? En wil je zelf niet al teveel regelen? Neem dan nu contact op met ons Quizzzit-team!

Play BN'ers pakket Intro

Kosten voor deze quiz:

Vanaf €1950 (exclusief BTW)