Partners

Let's Work Together.

Het Nationaal Ouderenfonds is een landelijke organisatie. Samen met bedrijven en instanties, overheden, donateurs, ambassadeurs, vrijwilligers en medewerkers zet het zich in voor één doel: een samenleving waarin iedere oudere zijn of haar leven leidt zoals hij of zij dat wenst.

Quizzzit verzorgt in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds compleet senioren-entertainment. Dat gebeurt in verzorgings- en verpleeghuizen, maar ook bij ouderen- en buurtverenigingen. De Seniorenquiz laat oude tijden op een leuke, interactieve manier herleven. Want zoals het filmpje hiernaast laat zien: ‘Je Bent Nooit Te Oud Om Te Quizzen!’

Stichting Ouderenfonds Seniorenquiz

Boek nu!
Nationaal Ouderenfonds Play Nationaal Ouderenfonds Intro
Hartstichting

De Hartstichting zet zich in om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en te behandelen. Het is een non-profitorganisatie. Voor het behalen van de doelstellingen zijn ze dan ook volledig afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven. 

In een gezamenlijke missie om hart- en vaatziekten te verslaan verzorgt Quizzzit samen met de Hartstichting unieke fondswervingsevents in de vorm van interactieve quizzen mét veiling.

Voor meer info klik hier.

Etiquette à la carte is een veelgevraagd etiquettebureau voor trainingen en adviezen en is gespecialiseerd in zakelijke etiquette en hospitality.

Omgangsvormen en beleefdheidsregels zijn permanent in beweging. Tegelijk dreigen een aantal waarden en normen in onze overvolle en razendsnelle samenleving verloren te gaan. De trainers van Etiquette à la carte zijn op de hoogte van alle verschuivingen op het gebied van wellevendheid en kunnen antwoord geven op vragen die ons op dit gebied in het dagelijks leven bezig houden.

Quizzzit heeft samen met de trainers van Etiquette à la carte de educatieve Grote Etiquette Quiz ontwikkeld. Hierin wordt, op een interactieve manier, je kennis verbreed met vragen over o.a. zakelijke en internationale etiquette, kleding en dresscodes, tafelmanieren én social media. Want: Good manners never go out of style!

Voor meer informatie klik hier.

Boek nu!
Etiquette à la carte
Quest

Quest is het op een na grootste magazine van Nederland, en het grootste populair-wetenschappelijke tijdschrift.

In Quest vind je een spannende mix van kennis en vermaak. Je krijgt antwoord op fascinerende vragen over psychologie, gezondheid, voeding, natuur, wetenschap, techniek, sport en reizen. 

Quest is onovertroffen als het gaat om het leuk en toegankelijk maken van die wetenschap, voor jong en oud. En daarom organiseert Quizzzit samen met Quest:

De Grootste Pubquiz Van Nederland!

Een samenwerking die entertainment op het hoogste niveau koppelt aan fascinerende en alledaagse vragen.

SnowWorld biedt unieke indoor wintersportervaring op echte sneeuw en ontvangt jaarlijks ruim 3 miljoen bezoekers. Met locaties in Amsterdam, Neuss (D), Landgraaf, Roosendaal, Rucphen, Terneuzen en Zoetermeer beschikt SnowWorld over onder andere: pistes in diverse moeilijkheidsgraden, funparks, ice-karting én heeft het - met 750 leraren -  één van de grootste skischolen van Europa.

Quizzzit organiseert in samenwerking met SnowWorld de entertainment die hoort bij de complete wintersportervaring die ze bij SnowWorld bieden. 365 dagen per jaar!

Een samenwerking die entertainment op het hoogste niveau koppelt aan fascinerende en alledaagse vragen.

Snowworld