Partners

Let's Work Together.

Samen met bedrijven, instanties, overheden, donateurs, ambassadeurs, vrijwilligers en medewerkers zet Het Nationaal Ouderenfonds zich in voor één doel: een samenleving waarin iedere oudere een leven leidt zoals hij of zij dat wenst.

In samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds maken wij compleet verzorgde quiz concepten. Geschikt voor verzorgings- en verpleeghuizen, maar ook voor ouderen- en buurtverenigingen. Met onze speciaal op maat gemaakte Seniorenquiz brengen we oude tijden tot leven op een leuke en interactieve manier. En zoals je in het filmpje hiernaast kunt zien: ‘Je bent nooit te oud om te quizzen!’

Stichting Ouderenfonds Seniorenquiz

Boek nu!
Nationaal Ouderenfonds Play Nationaal Ouderenfonds Intro
Hartstichting

De Hartstichting zet zich in om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en te behandelen. Als non-profitorganisatie zijn zij hierbij volledig afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven. Omdat Quizzzit dit een prachtige en belangrijke missie vindt verzorgen we bijzondere fondswervingevents in de vorm van een interactieve quiz. Met veiling!

.Voor meer info klik hier.

Etiquette à la carte is gespecialiseerd in het geven van trainingen en adviezen op het gebied van zakelijke etiquette en hospitality. Omgangsvormen en beleefdheidsregels zijn voortdurend in beweging. Tegelijkertijd dreigen een aantal waarden en normen in onze moderne samenleving verloren te gaan. 

Samen met de trainers van Etiquette, die op de hoogte zijn van alles wat met etiquette te maken heeft, hebben we de educatieve Grote Etiquette Quiz ontwikkeld. In deze interactieve quiz verbreed je je kennis dankzij vragen over onder meer zakelijke en internationale etiquette, kleding en dresscodes, tafelmanieren en social media. Want good manners never go out of style!

Voor meer informatie klik hier.

Boek nu!
Etiquette à la carte
Quest

Quest is het grootste populair-wetenschappelijke tijdschrift van Nederland. Lees je Quest, dan krijg je antwoord op fascinerende vragen over psychologie, gezondheid, voeding, natuur, wetenschap, techniek, sport en reizen. 

Omdat Quest als geen ander weet hoe je wetenschap leuk en toegankelijk maakt voor jong en oud, organiseren we samen de grootste pubquiz van Nederland. Verwacht niets minder dan een unieke pubquiz met entertainment vol fascinerende en alledaagse vragen!

SnowWorld biedt een unieke indoor wintersportervaring op echte sneeuw. Jaarlijks komen ruim 3 miljoen bezoekers naar een van de in totaal zeven locaties in Nederland en Duitsland. Dat begrijpen we helemaal, want SnowWorld heeft pistes in diverse moeilijkheidsgraden, funparks, ice-karting en maar liefst 750 leraren, waardoor SnowWorld een van de grootste skischolen van Europa is.

Een te gekke quiz met entertainment mag bij deze complete wintersportervaring niet ontbreken. Daarom hebben we in samenwerking met SnowWorld een unieke pubquiz op maat gemaakt. Fun én interactief!

Snowworld