Ons Team.

Met ons ervaren, enthousiaste én creatieve team leveren wij professionele quizzen vol Excitement & Fun!

Mitchell Janssen Mitchell Janssen

Mitchell is o.a. verantwoordelijk voor de financiën, organisatie en de marketing. Hij wordt graag uitgedaagd en gaat altijd voor het beste resultaat. Zijn scherpe visie heeft een groot deel van de cultuur en uitstraling van Quizzzit bepaald.

Maurice Meijer Maurice Meijer

Het is ooit allemaal begonnen met Maurice en zijn Quiz-passie. Zijn droom vormde de basis van het huidige Quizzzit.  Hij houdt zich tegenwoordig o.a. bezig met de sales, techniek, de quizvragen en de social media.

Pim Bertens Pim Bertens

Pim is een rasondernemer en is al in veel branches actief geweest. Met zijn ervaring in het ondernemen concentreert hij zich nu vooral op de strategische kant. Hij weet de focus scherp te houden en laat op die manier Quizzzit, en het hele team, iedere dag een beetje groter groeien.

Dirk Jan van Gerwen Dirk Jan van Gerwen

Dirk Jan is onze, altijd even enthousiaste en gedreven, spin in het web. Als geboren en getogen Tilburger ligt zijn hart bij Willem II. Maar gelukkig óók bij Quizzzit. Met zijn creatieve brein stelt hij onze quizzen samen maar beschikt daarnaast ook over technische- én presentatiekwaliteiten.

Julien Demeijer Julien Demeijer

Julien is presentator, (stem)acteur en een ervaren entertainer van beroep.  Als acteur speelde hij in tv-series en in het theater. Mensen vermaken en emoties overbrengen is zijn passie.

Gerben van Driel Gerben van Driel

Gerben verscheen voor het eerst op TV als presentator en verslaggever van de scherpe nieuwsrubriek PowNews. Tegenwoordig is hij elke doordeweekse avond te zien op zakenzender RTL Z. Daar verzorgt hij nieuwsupdates en geeft een overzicht van de meest opmerkelijke RTL Z-topics op Social Media. 

Edwin Noorlander Edwin Noorlander

Edwin is sinds 2011 dj bij Radio 538. Naast zijn werkzaamheden op de radio is Edwin ook in het land te vinden met de 538 DJ's On Tour. En is hij regelmatig te zien als VJ op TV 538 en als host van de Ladies Night bij Pathé Bioscopen. 

Mark de Been Mark de Been

Mark is een van onze technische specialisten.  Door zijn jarenlange ervaring als technisch monteur heeft hij uitgebreide kennis van alles wat met techniek en wetenschap te maken heeft. 

Eddy Keur Eddy Keur

Deze geboren Amsterdammer is een icoon in de radiowereld. Vooral bekend geworden door zijn scherpe humor tijdens het presenteren. Daarnaast herken je zijn stem als de voice-over van diverse televisieprogramma’s en reclamespotjes.  

Bart Nolles Bart Nolles

Bart is presentator, verslaggever en journalist. Hij presenteert o.a. sportprogramma’s bij RTL 7 (RTL Sport-update en Tour du Jour), RTV Rijnmond en Omroep West.

Koert Westerman Koert Westerman

Koert is een sportpresentator en commentator bij Fox Sports Eredivisie. Hij was de vaste verslaggever van Domino Day en geeft naast het voetbal ook commentaar bij o.a. boksen, poker en darts.

Leo Alkemade Leo Alkemade

Leo is cabaretier, schrijver en acteur. Hij maakte 5 theaterprogramma’s als Alkemade & Bloemen en is nu vaste cabaretier in het consumentenprogramma Kanniewaarzijn en in het sketchprogramma Sluipschutters. Verder is hij o.a. te zien in het SBS6 programma Echt Waar?!

Manuel Vanderbos Manuel Vanderbos

Manuel presenteert voor RTL 5 het populair-wetenschappelijke programma Galileo. Daarnaast presenteert hij de live ochtendshows bij AD.nl. Eerder was hij presentator bij de EO en deed hij in 2010 mee aan het spelprogramma Wie Is De Mol?

Bart Leunissen Bart Leunissen

Bart Leunissen, vragenmaker bij Quizzzit. Bart is van huis uit psycholoog maar sinds 2000 werkzaam op het gebied van de geografie. Hij is breed georiënteerd en ziet overal wel een leuke vraag in. Variërend van weetjes voor feestjes tot vragen op 2 voor 12 niveau.

Jurgen de Cock Jurgen de Cock

Jorgen heeft informatica gestudeerd en is onze altijd goed gehumeurde technische alleskunner. Hij is thuis in de technische kant van QUIZzzIT en verliest nooit zijn geduld of zijn glimlach.

Monique Wolfkamp Monique Wolfkamp

Als projectleider bij het Nationaal Ouderenfonds lag Monique aan de basis van het programma ‘Geer en Goor zoeken een Hobby!’  Ze weet als geen ander hoe je ouderen kunt vermaken én raken, om ze zo een onvergetelijke Ouderenquiz-dag te bezorgen.

Joao Pais Joao Pais

Joao is verantwoordelijk voor het Portugese deel van QUIZzzIT. Hij presenteert onze quizzen in het Engels en/of Portugees en is mede verantwoordelijk voor de sales. Hij woont in het prachtige zuiden van Portugal: de Algarve. Joao is ongelooflijk sportief, letterlijk maar ook figuurlijk. En ... hij is altijd in voor een feestje!

Eduardo Afonso Eduardo Afonso

Eduardo is samen met Joao verantwoordelijk voor onze Portugese divisie. Hij zorgt vooral voor de sales in Portugal. Eduardo werkt al vele jaren in tal van hotels in de Algarve en is volledig geïntegreerd in de plaatselijke toeristische sector.