Ons Team.

Met ons ervaren, enthousiaste én creatieve team leveren wij professionele quizzen vol Excitement & Fun!

Dirk Jan van Gerwen Dirk Jan van Gerwen

Dirk Jan is onze, altijd even enthousiaste en gedreven, spin in het web. Als geboren en getogen Tilburger ligt zijn hart bij Willem II. Maar gelukkig óók bij Quizzzit. Met zijn creatieve brein stelt hij onze quizzen samen maar beschikt daarnaast ook over technische- én presentatiekwaliteiten.

Julien Demeijer Julien Demeijer

Julien is presentator, (stem)acteur en een ervaren entertainer van beroep.  Als acteur speelde hij in tv-series en in het theater. Mensen vermaken en emoties overbrengen is zijn passie.

Katell Chevalier Katell Chevalier

Katell zingt de meest prachtige Franse chansons in theaters en events. Met haar vloeiende Nederlands, Frans en Engels is ze een ware talenwonder en kan Katell voor veel events ingezet worden.

Carolina Buhck Carolina Buhck

Carolina is een charismatische persoon die bekend staat om haar vlotte presentatievaardigheden, vloeiende Duitse taal en vermogen om een publiek te vermaken. Gewapend met vragen en antwoorden, creëert zij een spannende setting vol interactie en competitie.

Vincent Hopmans Vincent Hopmans

Vincent is een geboren entertainer, en als je goed oplet tijdens de tv-reclames, zou je hem kunnen herkennen. Hij is een getalenteerde zanger, acteur en een waar podiumbeest. Zet Vincent voor de groep en een feest is gegarandeerd.

John Kwakkenbos John Kwakkenbos

John is een quizmaster die bekend staat om zijn goede voorbereiding en scherpzinnigheid. Hij laat iedere quiz soepeltjes verlopen en met zijn charisma een welgeziene gast.

Gerben van Driel Gerben van Driel

Gerben verscheen voor het eerst op TV als presentator en verslaggever van de scherpe nieuwsrubriek PowNews. Tegenwoordig is hij elke doordeweekse avond te zien op zakenzender RTL Z. Daar verzorgt hij nieuwsupdates en geeft een overzicht van de meest opmerkelijke RTL Z-topics op Social Media. 

Christel de Laat Christel de Laat

Christel de Laat, een Bourgondische Brabantse comédienne uit Schijndel. Ze speelt veel typetjes in de theaters en TV, maar voor Quizzzit speelt ze speciaal voor jullie het typetje Quizmaster.

Eddy Keur Eddy Keur

Deze geboren Amsterdammer is een icoon in de radiowereld. Vooral bekend geworden door zijn scherpe humor tijdens het presenteren. Daarnaast herken je zijn stem als de voice-over van diverse televisieprogramma’s en reclamespotjes.  

Koert Westerman Koert Westerman

Koert is een sportpresentator en commentator bij Fox Sports Eredivisie. Hij was de vaste verslaggever van Domino Day en geeft naast het voetbal ook commentaar bij o.a. boksen, poker en darts.

Leo Alkemade Leo Alkemade

Leo is cabaretier, schrijver en acteur. Hij maakte 5 theaterprogramma’s als Alkemade & Bloemen en is nu vaste cabaretier in het consumentenprogramma Kanniewaarzijn en in het sketchprogramma Sluipschutters. Verder is hij o.a. te zien in het SBS6 programma Echt Waar?!

Manuel Vanderbos Manuel Vanderbos

Manuel presenteert voor RTL 5 het populair-wetenschappelijke programma Galileo. Daarnaast presenteert hij de live ochtendshows bij AD.nl. Eerder was hij presentator bij de EO en deed hij in 2010 mee aan het spelprogramma Wie Is De Mol?

Joao Pais Joao Pais

Joao is verantwoordelijk voor het Portugese deel van QUIZzzIT. Hij presenteert onze quizzen in het Engels en/of Portugees en is mede verantwoordelijk voor de sales. Hij woont in het prachtige zuiden van Portugal: de Algarve. Joao is ongelooflijk sportief, letterlijk maar ook figuurlijk. En ... hij is altijd in voor een feestje!

Eduardo Afonso Eduardo Afonso

Eduardo is samen met Joao verantwoordelijk voor onze Portugese divisie. Hij zorgt vooral voor de sales in Portugal. Eduardo werkt al vele jaren in tal van hotels in de Algarve en is volledig geïntegreerd in de plaatselijke toeristische sector.

Harrie van der Schoot Harrie van der Schoot

Harrie, de meester van cijfers en getallen, draait zijn hand niet om voor alles wat met financiën te maken heeft.

Martijn van de Wouw Martijn van de Wouw

Martijn is een ware duizendpoot als het aankomt op alles wat met camera's, vormgeving, geluid, knopjes en draden te maken heeft. Hij is in staat om al deze elementen met groot gemak te combineren tot een perfect geheel.

Mark de Been Mark de Been

Mark is een van onze technische specialisten. Door zijn jarenlange ervaring als technisch monteur heeft hij uitgebreide kennis van alles wat met techniek en wetenschap te maken heeft. 

Patty van den Broeke Patty van den Broeke

Deze vrouw is werkelijk een duizendpoot binnen onze organisatie! Ze is niet alleen een geweldige planner, maar ook een fantastische gastvrouw, een meester in quiztechniek, een geluidsexpert en nog veel meer. Ze is gewoon een alleskunner.

Roel Noorlander Roel Noorlander

Roel is onze magiër achter de schermen. Als onze video-virtuoos en vormgevingsgenie, tovert hij de meest betoverende video's en afbeeldingen tevoorschijn, waardoor Quizzzit de glans krijgt die ze verdient.

Maurice Meijer Maurice Meijer

Het is ooit allemaal begonnen met Maurice en zijn Quiz-passie. Zijn droom vormde de basis van het huidige Quizzzit.  Hij houdt zich tegenwoordig o.a. bezig met de sales, techniek, de quizvragen en de social media.

Mitchell Janssen Mitchell Janssen

Mitchell is o.a. verantwoordelijk voor de financiën, organisatie en de marketing. Hij wordt graag uitgedaagd en gaat altijd voor het beste resultaat. Zijn scherpe visie heeft een groot deel van de cultuur en uitstraling van Quizzzit bepaald.

Pim Bertens Pim Bertens

Pim is een rasondernemer en is al in veel branches actief geweest. Met zijn ervaring in het ondernemen concentreert hij zich nu vooral op de strategische kant. Hij weet de focus scherp te houden en laat op die manier Quizzzit, en het hele team, iedere dag een beetje groter groeien.

Victor Mids Victor Mids

Victor, een van de vier trotse eigenaren van Quizzzit, staat bekend om zijn verbluffende concept: Mindf*ck. Binnen het Quizzzit-team is hij de meester van de creativiteit, altijd op zoek naar vernieuwende ideeën.