Quizmaster pakket

De pubquiz op maat op jouw (personeels)event

Ben jij op zoek naar een interactieve pubquiz voor je collega’s op jouw eigen locatie of een locatie van Quizzzit? Een pubquiz met wow-factor die je speelt op je eigen locatie of een te gekke locatie van Quizzzit onder begeleiding van een van onze ervaren quizmasters? Wij regelen de organisatie, zodat jij hier geen omkijken naar hebt. Dit is niet voor niets het meest gekozen Quizzzit-pakket. Een pubquiz organiseren was nog nooit zo makkelijk!

Boek nu!

Hoe de pubquiz werkt

Onze quizzen zijn zoveel meer dan een pubquiz. We houden rekening met het publiek, passen de vragen en de quizmaster hierop aan en denken graag met jou mee om het maximale uit de pubquiz te halen. Interactie is daarbij het toverwoord. Met behulp van diverse Hilversumse regisseurs hebben we onze pubquizzen zo opgezet dat ze boordevol interactief entertainment zitten. Zo voegen we bijvoorbeeld elementen toe als karaoke, paardenrennen en hoger/lager. Ook leuk: onze exclusief voor Quizzzit opgenomen filmpjes met diverse BN’ers!

Professionele quizmasters

Om jou een onvergetelijke pubquiz te bieden werken we samen met ervaren presentatoren. Dankzij hun entertainmentervaring wordt jouw publiek optimaal bij de pubquiz betrokken. Een unieke en spectaculaire pubquiz met totale beleving gegarandeerd!

Speel je liever een pubquiz met een bekende Nederlander als quizmaster? Klik dan hier.

Dit krijg je:

  • Een interactieve pubquiz met jouw eigen unieke bedrijfsvragen
  • Inclusief ervaren quizmaster
  • Op je eigen locatie of een te gekke locatie van Quizzzit
  • Plus volledige ondersteuning op locatie
  • Afstemming van Quizzzit met de locatie

Ja, doe mij zo’n compleet verzorgde pubquiz!
Kun je niet wachten om een onvergetelijke en interactieve (pub)quiz op maat te spelen waarbij je helemaal wordt ontzorgd? Neem dan nu contact op met ons team.

Quizmaster pakket Play Quizmaster pakket Intro

Kosten voor deze pubquiz:

40 personen vanaf € 650 (exclusief BTW, inclusief op maat maken van de quiz)

Voor onze seniorenpubquizzen hanteren wij speciale prijzen. Informeer naar de mogelijkheden.