Zakelijke evenementen

Een inhoudelijke quiz op maat voor jouw bedrijf  

Ben je op zoek naar een quiz met beleving én inhoud? Dan is dit de quiz waarnaar je zoekt. In nauw overleg maken we een quiz voor jouw bedrijf, 100% op maat gemaakt. Het is ook mogelijk om een serie vragen en stellingen samen te stellen die je tijdens je zakelijke evenement voorlegt aan je publiek. Of dat nou collega’s zijn, bezoekers van een congres of (online) event of potentiële klanten op een beurs. De uitkomsten zijn direct af te lezen en brengen de interactie met je doelgroep op gang. Zo’n interactieve quiz is ook erg geschikt tijdens productlanceringen of als onderzoeksmethode voor strategiebepalingen!

Hoe het werkt

In nauw overleg maken we een bedrijfsquiz op maat. Dit doen we door vooraf een uitgebreid gesprek te voeren om zo samen tot een mooie vragenlijst te komen. We kunnen een quiz leveren die bij welke onderzoeksvorm dan ook past. Onze speciaal ontwikkelde interactieve onderzoeksmethode is erop gericht om op een efficiënte manier de mening van een zakelijke doelgroep te peilen. De onderzoeksresultaten ontvang je achteraf in een analyserapport.

Dit krijg je:

  • Een complete quiz op maat over jouw bedrijf
  • Waarbij je desgewenst de mening van collega’s peilt d.m.v stellingen
  • En de mogelijkheid hebt om direct feedback van je bezoekers te ontvangen over het event
  • Een analyserapport met alle onderzoeksresultaten 
     

Ja, ik wil een quiz voor mijn bedrijf of evenement op maat! 

Enthousiast geworden over onze quizzen voor jouw event? Neem dan nu contact op met ons team.

Je hele online dag incl. webinar door ons laten organiseren? Dat kan! Klik hier om naar de website van Q Broadcasting te gaan voor meer informatie.