Zakelijke evenementen

Om op een snelle en efficiënte manier de mening van een groep te kunnen peilen heeft Quizzzit een interactieve onderzoeksmethode ontwikkeld die zich volledig op de zakelijke doelgroep richt. Dat kan het eigen personeel zijn, bezoekers van een congres of potentiële klanten op een beurs.

Tijdens congressen en andere zakelijke events kunnen vragen aan het publiek worden voorgelegd. De direct afleesbare resultaten zullen de interactie met de groep op gang brengen, en zo zal de betrokkenheid bij het onderwerp worden vergroot. Denk hierbij ook aan productlanceringen of als onderzoeksmethode voor strategiebepalingen.

Wij kunnen in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, door middel van de juiste vragen, bij alle onderzoeksvormen een bedrijfsquiz op maat leveren. Hierover zullen wij vooraf een uitgebreid gesprek voeren om zo samen tot de best passende vragenlijst te komen.

Uiteraard zijn alle onderzoeksresultaten achteraf ook in een analyserapport beschikbaar.

 

Je hele online dag incl. webinar door ons laten organiseren? Dat kan! Klik hier om naar de website van Q Broadcasting te gaan voor meer informatie.