Unieke MINDHACK QUIZ mét Victor Mids

MINDHACK is Quizzzits online interactieve show met Victor Mids waarin de deelnemers tegelijkertijd deelnemen aan een unieke quiz vol beleving. Hierdoor zijn ze zelf écht onderdeel van de magische wereld van Victor Mids zoals we die kennen van MINDF*CK. Benieuwd hoe de quiz met deze bekende presentator in zijn werk gaat? Lees dan snel verder!

Unieke quiz met wow-factor

Live gepresenteerd vanuit onze eigen Quizzzit tv-studio kan iedereen genieten van een complete quiz vol verwondering, verbijstering en magie. Tijdens deze professionele quiz zal Victor live tijdens de show ook contact opnemen met verschillende deelnemers en ze op deze manier rechtstreeks bij zijn interactieve experimenten betrekken. Lukt het Victor Mids om via het digitale scherm het brein van jou, je teamleden of collega’s te hacken? Je ervaart het allemaal in tijdens deze unieke quiz met beleving.

Boek nu!

Online Quiz voor iedereen

Victor Mids demonstreert op zijn eigen bekende manier de inzichten die schuilgaan achter zijn unieke illusies en interactieve neuropsychologische experimenten. Hoe makkelijk ben jij af te leiden? Weet je eigenlijk hoe je geheugen werkt? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Met de MINDHACK SHOW ervaren alle collega’s of teamleden zelf hoe makkelijk je eigen hersenen en zintuigen voor de gek zijn te houden.

Victor demonstreert op zijn eigen bekende manier de inzichten die schuil gaan achter zijn unieke illusies en interactieve neuropsychologische experimenten. Hoe makkelijk ben je af te leiden? Hoe werkt ons geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Met de MINDHACK SHOW ervaart iedereen zelf hoe makkelijk je eigen hersenen en zintuigen voor de gek zijn te houden.

Kies nu voor deze complete quiz

Kun jij ook niet wachten om deze quiz te organiseren voor medewerkers, collega’s of teamleden? Deze unieke quiz is geschikt voor een breed publiek. Neem snel contact op met het team van Quizzzit en we staan voor je klaar!

Uiteraard is deze quiz ook geheel live te organiseren.

Quizzzit, zoveel meer dan een (pub)quiz

Play Unieke MINDHACK QUIZ mét Victor Mids Intro

Kosten voor deze pubquiz:

Prijs op aanvraag