MINDHACK SHOW mét VICTOR MIDS

MINDHACK is onze online interactieve show met Victor Mids waarin de deelnemers door middel van het quizelement ook zelf écht een onderdeel zijn van de magische wereld van Victor Mids zoals we die kennen van MINDF*CK.

Live gepresenteerd vanuit onze eigen Quizzzit tv-studio kan iedereen genieten van een show vol verwondering, verbijstering en magie. Daarnaast zal Victor tijdens de uitzending ook live contact opnemen met verschillende deelnemers en ze op deze manier rechtstreeks bij zijn interactieve experimenten kunnen betrekken. Lukt het Victor Mids om via het digitale scherm het brein van jou en je familie of collega’s te hacken?

Victor demonstreert op zijn eigen bekende manier de inzichten die schuil gaan achter zijn unieke illusies en interactieve neuropsychologische experimenten. Hoe makkelijk ben je af te leiden? Hoe werkt ons geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Met de MINDHACK SHOW ervaart iedereen zelf hoe makkelijk je eigen hersenen en zintuigen voor de gek zijn te houden.

De MINDHACK SHOW is ook in het Engels mogelijk.

Prijzen:

Prijs op aanvraag