Ook QUIZzzIT draagt bij aan Maatschappelijk Betrokken Ondernemen!

Sinds kort heeft QUIZzzIT een exclusief partnership met de Hartstichting. Sámen met de Hartstichting heeft QUIZzzIT speciaal voor serviceclubs een fondsenwervend concept ontwikkelt. Met het geld dat hiermee opgehaald wordt, kunnen we jongeren van de middelbare school leren reanimeren én een AED bedienen.

Wist u dat?

Hoeveel Nederlanders krijgen per week gemiddeld een hartstilstand buiten het ziekenhuis? Het zou zo maar eens een vraag kunnen zijn in QUIZzzIT. Spoiler alert: het antwoord is 300. Dat zijn er zóveel dat wij zo snel mogelijk alle jongeren van de middelbare school in Nederland willen leren hoe ze moeten reanimeren én een AED bedienen. De eerste 6 minuten bij een hartstilstand zijn van levensbelang. Hoe sneller er gestart wordt met reanimeren en er een AED aangesloten wordt, hoe groter de kans op overleven. En daarvoor hebben we de hulp van jullie nodig. Duzzz… let’s QUIZzzIT.

Leuke manier van fondsenwerven!

De Hartstichting en QUIZzzIT zorgen met deze interactieve quiz voor een onbezorgde fondswervingsavond! Interessante, hilarische, moeilijke en makkelijke vragen, muziek, een super enthousiaste quizmaster én een veiling: allemaal ingrediënten voor een succesvol fondsenwervend event doordrenkt met entertainment. En nog mooier: QUIZzzIT neemt jullie de organisatie volledig uit handen. Dat wordt genieten!

Last but not least: de digitale veiling!

Tijdens de digitale veiling, veilen jullie de zelf gesponsorde items. Jullie bepalen het startbedrag én het opbiedbedrag. Tijdens het opbieden, kunnen de bieders het item met hun stemkastje kopen. De naam van de ‘winnaar’ verschijnt op het scherm en wordt met een ‘mooie jingle’ beloond! Dankzij dit superevent met een interactieve quiz én veiling maken we reanimatieonderwijs op lokale middelbare scholen mogelijk en worden alle wijken in Nederland hartveilig.

Reanimeren móét je leren

Een goed voorbereide samenleving begint op school. Dankzij reanimatieonderwijs bereiden wij jongeren voor op een toekomst als maatschappelijke held. Bij een hartstilstand tellen alle seconden, dus hoe sneller er gestart wordt met reanimeren en er een AED gebruikt wordt, hoe beter. Klik hier voor meer info.

Hoe meld ik mijn serviceclub aan?

Stuur een mailtje naar info@quizzzit.nl of e.verhofstad@hartstichting.nl of bel naar 06-22662514.

Voor meer informatie over hart en vaatziekten ga dan naar de website van de Hartstichting.

Willen jullie de Hartstichting op een andere manier steunen, dat kan! Maak dan een eigen actie aan op de eigen acties voor de Hartstichting.

Of wil je meer AED’s in je wijk, kijk dan op:

https://www.hartstichting.nl/reanimatie/maak-jouw-wijk-veiliger