Ook QUIZzzIT draagt bij aan Maatschappelijk Betrokken Ondernemen!

QUIZzzIT heeft een samenwerking met de Hartstichting. Sámen met de Hartstichting heeft QUIZzzIT speciaal voor serviceclubs een fondsenwervend concept ontwikkeld.

Met het geld dat hiermee opgehaald wordt, is het doel om Nederland hartveiliger te maken. Dit kan door ervoor te zorgen dat er in elke buurt voldoende AED’s hangen. De eerste 6 minuten bij een hartstilstand zijn van levensbelang. Hoe sneller er gestart wordt met reanimeren en er een AED aangesloten wordt, hoe groter de kans op overleven. Binnen een straal van 500 meter is er namelijk 1 AED nodig…

Wist u dat?

Hoeveel Nederlanders krijgen per week gemiddeld een hartstilstand buiten het ziekenhuis? Het zou zo maar eens een vraag kunnen zijn in QUIZzzIT. Spoiler alert: het antwoord is 300. Dat zijn er zóveel dat wij zo snel mogelijk alle wijken in Nederland willen voorzien van een AED..

En daarvoor hebben we de hulp van alle serviceclubs in Nederland nodig.

Duzzz… let’s QUIZzzIT.

Dus organiseer deze interactieve pubquiz en beleef een onbezorgde fondswervingsavond! Er zijn interessante, hilarische, moeilijke en makkelijke vragen, er is muziek, een super enthousiaste quizmaster én een veiling: allemaal ingrediënten voor een succesvol fondsenwervend event doordrenkt met entertainment. En nog mooier: QUIZzzIT neemt de organisatie volledig uit handen. Dat wordt genieten!

 

Download onze flyer

Klik hier om onze flyer te bekijken!

Last but not least: de digitale veiling!

Tijdens deze digitale veiling, veilen de serviceclubs de zelf gesponsorde items. Zij bepalen het startbedrag én het opbiedbedrag. Tijdens het opbieden, kunnen de deelnemers het item met hun stemkastje kopen. De naam van de ‘winnaar’ verschijnt op het scherm en wordt met een ‘mooie jingle’ beloond!

 

Hoe meld ik mijn serviceclub aan?

Stuur een mailtje naar info@quizzzit.nl of e.verhofstad@hartstichting.nl of bel naar 06-22662514.

Voor meer informatie over hart en vaatziekten ga dan naar de website van de Hartstichting.

Willen jullie de Hartstichting op een andere manier steunen, dat kan! Maak dan een eigen actie aan op de eigen acties voor de Hartstichting.

Of wil je meer AED’s in je wijk, kijk dan op:

https://www.hartstichting.nl/reanimatie/maak-jouw-wijk-veiliger

Stuur een mailtje naar info@quizzzit.nl of e.verhofstad@hartstichting.nl of bel naar 06-51821387.

Elke serviceclub kan een eigen actiepagina aanmaken (klik op Voorbeeld).

Voor meer informatie over hart en vaatziekten ga dan naar de website van de Hartstichting.

Steun ons en doe mee om Nederland hartveiliger te maken!