Na het succes van de eerste editie van de Grote Online Voetbalquiz komt er een deel twee met niemand minder dan Leo Alkemade als presentator.

Een quiz vol vragen over voetbal staan garant voor een avond entertainment en plezier.

Om toch ook in deze tijd iets voor jullie leden te kunnen betekenen hebben wij bij Quizzzit besloten om op 28 mei 2020 een tweede live online Quiz Show te streamen die we speciaal richten op de amateurvoetbalverenigingen in Nederland. Hierbij zullen de individuele leden van de deelnemende voetbalverenigingen tegen de individuele leden van de andere verenigingen spelen. En uiteindelijk kan er maar één vereniging de winnaar zijn.

Hoe werkt het?

Je betaalt als vereniging eenmalig € 195 om alle leden toegang te kunnen geven voor deze online Quiz Show. De show zal live vanuit onze eigen TV studio worden gestreamd en door Leo Alkemade worden gepresenteerd. Iedere vereniging ontvangt vooraf een unieke code die toegang geeft tot onze livestream. Alle leden kunnen dan met deze code vanuit huis op de eigen laptop de show volgen en meespelen via de eigen smartphone, die dan zal fungeren als stemkastje.

Donaties leden aan de eigen club.

Iedere club is vrij om te bepalen hoe ze de deelnemende leden laten doneren aan de eigen club. Uiteraard is de complete opbrengst van deze donaties voor de vereniging zelf. Daarnaast kan een sponsor ook benaderd worden om zich aan te sluiten bij deze actie.

Wat is er te winnen?

Iedere club mag natuurlijk zelf voor de eigen deelnemende leden prijzen beschikbaar stellen.
Maar voor de ultieme winnaar stelt Quizzzit een hoofdprijs beschikbaar. De individuele deelnemer met het hoogste aantal punten wint voor zijn of haar club een geheel verzorgde live Quizzzit Quiz t.w.v. 750 euro! Deze zal, in overleg met de club, later dit jaar op de eigen clublocatie plaatsvinden.

Hoe lang duurt de quiz en hoe ziet zo’n quiz er uit?

De quiz zal gespeeld worden op donderdag 28 mei 2020 om 20:00. En duurt 1 uur en 15 minuten.

Klik op de video om meteen een indruk te krijgen van onze quiz.

Hoe meld ik me aan?

Beantwoord deze mail of stuur een mailtje naar dirkjan.van.gerwen@quizzzit.nl. Na betaling ontvang je een uitnodiging per mail. Uiteraard zorgen wij voor een heldere uitleg die naar iedere deelnemer gestuurd kan worden.

Zijn er nog vragen? Laat het ons weten! Wij hebben er enorm veel zin in, dus hopelijk tot 28 mei !!

Nationaal Ouderenfonds Play Nationaal Ouderenfonds Intro