Victor Mids Magic Quiz

Quizzzit heeft samen met Victor Mids de unieke Victor Mids Magic Quiz ontwikkeld.

Victor, bekend van MINDF*CK, is een illusionist én opgeleid arts (niet praktiserend). Met deze combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een unieke manier samen.

Met exclusief voor deze show geproduceerde videopresentaties en quizvragen neemt Victor je vanaf het podium live mee in zijn magische wereld. Hij test het publiek, via interactieve experimenten en quizvragen, op hun kennis van het brein en de eigen zintuigen.

Naast de vele quizvraag-filmpjes, waarin diverse bekende Nederlanders een rol spelen, zal Victor samen met het publiek nog aanvullende trucs en illusies tonen. Hij zal de zaal op die manier inzicht geven in achterliggende neuropsychologische principes, zoals afleiding, non-verbale communicatie en beïnvloeding van het onderbewustzijn.

Kortom: de Victor Mids Magic Quiz is een show waarin Victor Mids zelf de zaal laat genieten van een avond vol verwondering, verbijstering en magie. En iedereen meeneemt in zijn magische wereld, waarin niets is wat het lijkt.

Het is ook mogelijk om tegen een gereduceerd tarief niet Victor zelf, maar zijn collega-illusionist Magic Mike (bekend van o.a. Holland’s Got Talent) voor de show in te huren. Mike zal dan aanvullend, dus ook nadat de show al is afgelopen, zogeheten ‘close up magic’ verzorgen. Een uur lang kan iedereen in de zaal zo ervaren hoe het is om van dichtbij, één op één, getuige te zijn van de meest onverklaarbare illusies. Dit wil niemand missen!

Play Victor Mids Magic Quiz Intro

Prijs vanaf €2750 excl. BTW