Quiz op maat

Genoeg van generieke quizzen? Look no further! Quizzzit biedt een quiz op maat die volledig is afgestemd op jouw wensen, thema en doelgroep. Laat je verrassen door interactieve vragen en uitdagende opdrachten. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een jubileum of een gezellige avond met vrienden, met onze pubquiz op maat ben je altijd verzekerd van een onvergetelijke ervaring!

Boek nu!

Wat is een quiz op maat?

Een quiz op maat is een speciaal samengestelde quiz die volledig is aangepast aan jouw evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een verjaardag of een teambuildingactiviteit, een quiz op maat zorgt voor een interactieve en vermakelijke ervaring die perfect past bij jouw doelgroep en thema. Onze professionele quizmasters nemen je mee op een quizreis vol leuke vragen, uitdagende opdrachten en een gezonde dosis competitie.

Waarom kiezen voor een Quizzzit pubquiz op maat?

Als je kiest voor een pubquiz op locatie van Quizzzit kun je rekenen op:

  • Volledig afgestemd op jouw wensen: met een quiz op maat kun je de quiz volledig afstemmen op jouw wensen, thema en doelgroep. Of je nu een quiz wilt met vragen over jouw bedrijf, een specifiek thema of een combinatie van onderwerpen, wij zorgen ervoor dat de quiz perfect aansluit bij jouw evenement.

  • Een unieke ervaring: de quiz op maat biedt een unieke en interactieve ervaring voor jouw gasten. Het is een geweldige manier om mensen samen te brengen, ongeacht hun leeftijd of achtergrond, en ze te laten genieten van een hoop gezelligheid en een gezonde dosis competitie.

  • Flexibele quizformaten: bij Quizzzit bieden we flexibele quizformaten die aansluiten bij jouw wensen, behoeften en publiek. Of je nu kiest voor een traditionele pubquiz op maat, een spannende teamquiz of een interactieve quizshow, of je nu speelt met 30 vrienden of 15.000 collega's, wij passen ons aan jouw voorkeuren aan.

  • Professionele begeleiding: een ervaren quizmaster zorgt ervoor dat de pubquiz soepel verloopt en dat iedereen betrokken blijft. Onze quizmasters brengen enthousiasme en energie naar je evenement en zorgen voor een professionele en vlotte presentatie. Hierdoor kun jij ontspannen en genieten van de avond, wetende dat alles in goede handen is.

  • Gebruiksvriendelijke quizsoftware: onze geavanceerde quizsoftware maakt het eenvoudig voor deelnemers om hun antwoorden in te voeren en scores real-time bij te houden. Met ons gebruiksvriendelijke systeem verloopt de quiz soepel en probleemloos.

Hoe verloopt een quiz op maat?

Wij zorgen voor een gestroomlijnd proces om jouw quiz op maat te creëren en uit te voeren zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. Just sit back, relax and Quizzzit!

  1. Kennismakingsgesprek: wanneer jij een pubquiz op maat boekt bij Quizzzit, beginnen we met een kennismakingsgesprek om jouw wensen en verwachtingen te bespreken. Op basis hiervan stellen we de pubquiz samen, inclusief thema's, vragen en eventuele bedrijfsgerelateerde onderwerpen.
  2. Creëren van jouw persoonlijke quiz op maat: onze professionele quizmasters stellen een quiz samen op basis van jouw wensen en thema. We zorgen voor een goede balans tussen uitdagende vragen, leuke opdrachten en interactieve elementen.
  3. Uitvoering van de quiz: op de dag van het evenement zorgen onze professionele quizmasters voor de uitvoering van de quiz op maat. Ze begeleiden het spel, zorgen voor een soepele gang van zaken en creëren een energieke en leuke sfeer voor jouw publiek.
  4. Na afloop: na afloop van de pubquiz tellen onze quizmasters de punten en bepalen ze de winnaar. We maken van de prijsuitreiking altijd een feestelijk moment en zorgen voor een gepaste beloning voor het winnende team.

Pubquiz op maat boeken bij Quizzzit

Geef jouw evenement een unieke twist met een op maat gemaakte quiz! Onze interactieve pubquizzen op maat, professionele quizmasters en diverse locatiemogelijkheden zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! 

Maak van elk evenement een succes met Quizzzit!

 

Quiz op maat Play Quiz op maat Intro

Kosten voor deze pubquiz:

40 personen vanaf € 650 (exclusief BTW, inclusief op maat maken van de quiz)

Voor onze seniorenpubquizzen hanteren wij speciale prijzen. Informeer naar de mogelijkheden.