Over ons

Zorgeloze Excitement & Fun

Waarom Quizzzit?

De wens om iedereen uniek quiz-entertainment te bieden zit bij ons diep. Als we Excitement & Fun beloven dan moeten we dat natuurlijk ook leveren.

Of het nu gaat om een gezellig café, een familiefeest of een groot zakelijk evenement, Quizzzit wil graag de quiz organiseren die daar het beste bij past.

We hebben hard gewerkt aan al onze producten, en daar zijn we dan ook best trots op. Maar veel waardevoller zijn voor ons de recensies die worden achtergelaten op onze website. Want entertainment moet je eigenlijk gewoon zelf zien. Daarom vinden wij die terugkoppeling van onze klanten zo belangrijk. Want wie het met eigen ogen heeft gezien, kan er ook echt over oordelen.

Het ervaren team van Quizzzit bestaat uit enthousiaste en creatieve mensen die daarnaast ook beschikken over een gezonde dosis humor. Waarbij de focus bij iedereen ligt op het leveren van professionele quizzen vol Excitement & Fun!       

Boek nu!
Waarom Quizzzit? Play Waarom Quizzzit? Intro
Onze historie

Onze historie

Quizzzit’s avontuur begon in 2010 met het organiseren van kleinschalige pubquizzen. Toen nog gewoon met vragen op papier en de pen in de hand. Het was  absoluut gezellig, maar tegelijkertijd ook tijdrovend, omslachtig en erg rommelig.

Dat moet beter kunnen, dachten wij toen. En het werd beter. Veel beter!

Na het introduceren van onze digitale stemkastjes was er meteen al veel meer interactie met het publiek. Antwoorden zijn voor iedereen per direct zichtbaar én de uitslag is 100% betrouwbaar. Dat is natuurlijk wel zo gezellig.

Nu, tien jaar later, zitten onze zorgvuldig opgebouwde quizzen vol met de laatste technische hoogstandjes en filmpjes met bekende Nederlanders. De wat rommelige pubquizzen hebben dus plaatsgemaakt voor professioneel Quiz-Entertainment!

Maar niet alleen de kwaliteit van onze quizzen groeide in tien jaar tijd. Ook ons Quizzzit-team is gegroeid.

Jaarlijks worden er in Nederland zo’n 500 Quizzzit-shows gespeeld, op locaties verspreid over het hele land.  En iedereen bij Quizzzit, van presentator tot aan de technische man achter de knopjes, heeft de taak om al die quizzen vlekkeloos te laten verlopen.

Zodat die persoon in de zaal met dat Quizzzit-stemkastje in de hand alleen maar bezig hoeft te zijn met het twijfelen tussen antwoord A, B… of misschien tóch C? Waarna D het enige juiste antwoord blijkt te zijn.

Want een quiz spelen is gewoon leuk. En wij moeten ervoor zorgen dat het ook leuk blijft. Altijd. Voor iedereen.

Lees hier recensies van klanten en organisaties waar we al events voor hebben georganiseerd!

Over de grens

Quizzzit organiseert zijn quizzen in verschillende talen én in meerdere landen. Naast Nederland zijn we inmiddels ook volop actief in België, Duitsland, Portugal en Mexico.

Jaarlijks wordt er, buiten de Nederlandse grenzen, zo’n 650 keer een quiz van Quizzzit gespeeld! En er zullen vast nog meer quizzen volgen, in meer landen.

In samenwerking met diverse hotels en resorts worden onze quizzen  ook vaak tweetalig gespeeld. Zo kan een groot, internationaal publiek tegelijkertijd dezelfde quiz spelen.

In Mexico speelt men al een paar jaar Spaans-Engelse quizzen. Maar ook in Nederland spelen hotels onze Nederlands-Duitse en Nederlands-Engelse quizzen. Onze volledig Engelstalige quizzen worden ook met grote regelmaat gespeeld bij internationale organisaties die gevestigd zijn in Nederland.

Kortom: Quizzzit kom je echt overal tegen!

Over de grens