Manuel Venderbos

Manuel Venderbos is niet alleen actief als presentator van spraakmakende televisieprogramma’s, maar is ook te boeken als host. Manuel is namelijk één van de vaste quizmasters bij QUIZzzIT.

Momenteel is hij dagelijks te zien bij RTL5 in het populair-wetenschappelijke programma GALILEO. Waarvoor hij zich in naam van de wetenschap knock-out heeft laten slaan, als enige ter wereld weet hoe het voelt om 30 dagen 1kg(!) suiker per dag te eten en zich heeft laten opereren zonder verdoving om te testen of accupunctuur werkt als verdoving… Spoiler: dat werkt niet.

Wat wel werkt?! Manuel Venderbos in huis halen als quizmaster! Hij heeft lef, is adrem en beschikt over een flinke dosis zelfspot. Hij kan uitstekend improviseren en met zijn empathisch vermogen weet hij op een charmante manier het onderste uit de kan te halen bij zijn publiek. Kortom: dé showmaster om uw event naar een hoger plan te tillen.

Manuel is ook te boeken in combinatie met inhoudelijk dagvoorzitterschap. Hij bezit het talent om zware onderwerpen luchtig te benaderen zonder dat het de ernst verliest. Daarentegen worden lichte onderwerpen bij hem niet plat. Vraag bij QUIZzzIT vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Edwin Noorlander