Bart Nolles

Functie
Presentator, verslaggever en dagvoorzitter

Introductie
Jonge, vlotte presentator die strak kan presenteren en interviewen, maar ook zeker openstaat voor een leuke kwinkslag of een portie brutaliteit. Bart staat bekend om zijn scherpe en snelle manier van presenteren en interviewen. Wel belezen en welbespraakt. Klein van stuk, groot in daden. Bart is breed georiënteerd, heeft als presentator en verslaggever de meeste ervaring in de sport.

Biografie
Al sinds zijn 14e is Bart werkzaam in de wereld van tv en radio. Inmiddels is hij dertiger en werkzaam als presentator en verslaggever voor RTL 7, RTV Rijnmond en Omroep West. Zo presenteerde Bart in de zomer van 2018 het dagelijkse Tour de France-programma op RTLHee 7; Tour Du Jour. Bart presenteert nu de live-uitzendingen van de Europa League op RTL 7. Ook is Bart presentator van de voetbaltalkshow FC Rijnmond van RTV Rijnmond. Bij Omroep West presenteerde hij ook op tv en deed hij radiocommentaar van sportwedstrijden. Bart heeft ruime ervaringen als dagvoorzitter en het in presenteren van evenementen. Hij presenteerde congressen, presentaties met Johan Derksen, Inge de Bruijn, theatershows, sportevenementen gericht op kinderen, etc.
Misschien kent u Bart van het legendarische interview dat hij ooit had met Tom Beugelsdijk, die Bart maande ‘Rustaaagh’ te blijven. Of het interview dat hij namens RTL Boulevard had met Vladimir Poetin in Sotsji. Het geeft aan dat Bart brutaal kan zijn als het moet, de glimlach zoekt als het kan, maar ook zakelijk en kritisch kan interviewen.


Bart Nolles