Victor Mids Magic Quiz

 

 In samenwerking met Victor Mids biedt QUIZzzIT een nieuw quizconcept aan:

De Victor Mids Magic Quiz!

Victor Mids, bekend van MINDF*CK, is een illusionist en arts. Met deze combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een unieke manier samen.

Met éxclusief voor Victor Mids Magic Quiz geproduceerde videopresentaties en quizvragen neemt Victor de zaal mee in zijn magische wereld en leert het publiek, via interactieve experimenten, hoe het brein en de zintuigen werken.

De presentatie van de Victor Mids Magic Quiz zal in handen zijn van een collega illusionist, die persoonlijk door Victor Mids is getraind en opgeleid. Natuurlijk kan er ook voor Victor zelf gekozen worden.

Naast de vele exclusieve videopresentaties waarin bekende Nederlanders een rol spelen, zal de presentator/illusionist samen met het publiek nog aanvullende trucs en illusies tonen. Hij zal, wederom met hulp van Victor, de zaal inzicht geven in de achterliggende neuropsychologische principes zoals afleiding, non-verbale communicatie en beïnvloeding van het onderbewustzijn. Verder laat Victor de zaal weer vol verbazing achter na verschillende videopresentaties waarin hij illusies laat zien en soms ook uitlegt.

Na afloop van de Victor Mids Magic Quiz verzorgt de aanwezige illusionist ook nog zogeheten ‘close up magic.’ Een uur lang kan dan iedereen ervaren hoe het is om van dichtbij, één op één, getuige te zijn van de meest onverklaarbare illusies. Dit wil niemand missen!

De Victor Mids Magic Quiz zelf zal een duur hebben van 60 tot 75 minuten.

Kortom: de Victor Mids Magic Quiz is een show waarbij iedereen in de zaal kan genieten van een avond vol verwondering, verbijstering en magie. En zich even mag laten meenemen in de wereld van Victor Mids, waarin niets is wat het lijkt!

 

Victor Mids Magic Quiz