Speluitleg

Stelt u zich eens voor: De zaal zit vol, iedereen heeft zijn persoonlijke stemkastje, de spanning neemt toe. De digitale pubquiz met gepersonaliseerde stemkastjes van QUIZzzIT staat op het punt van beginnen! De Quizmaster kondigt aan dat het eindelijk zo ver is en start het filmpje met de speluitleg:

Na de twee testvragen gaat de Quiz van start! Om de 10 vragen wordt automatisch de tussenstand weergegeven en zal het competitiegevoel toenemen. Bij de laatste 15 vragen geven we geen tussenstand meer om de spanning op te bouwen. Een Quiz van QUIZzzIT is niet alleen uw kennis testen, maar is lachen en veel plezier hebben minstens even zo belangrijk. In de Quiz zitten vele verrassende elementen zoals een weddenschap. Wij tonen één categorie en op basis daarvan zet u punten in. En wat dacht u van een leuk spelletje tussendoor zoals paardenrennen? U kiest één van de zes paarden en de race kan beginnen. Gaat uw paard als eerste over de finish? Maar ook elementen als een verkiezingsvraag, Doet ie 't of doet ie 't niet komen voorbij.

Na het beantwoorden van alle vragen komt de hamvraag. Wie heeft er gewonnen? Wie gaat er met de prijs en de eeuwige roem naar huis?

Zo is een avond van twee á twee en een half uur voorbij voordat u het weet! Uiteraard kunnen wij de quiz ook inkorten naar 1 of 1½ uur. Wilt u in plaats van een themaquiz uw zakelijk event kleur geven dan is een Quiz op maat echt iets voor uw bedrijf. Ook zijn themaquizzen zoals voetbalquiz, muziekquiz, seniorenquiz of een bedrijfsquiz in het Engels mogelijk.

KLIK HIER OM EEN AANTAL SFEERVIDEO'S VAN QUIZzzIT TE BEKIJKEN EN OVERTUIG U ZELF.