Quizzen in andere talen

Er is steeds meer behoefte aan quizzen in het Engels en zelfs in het Spaans. QUIZzzIT heeft ruime ervaring in het verzorgen van Engelstalige quizzen. Onze klanten zijn zeer divers. O.a. Microsoft, Heineken, Hermès, WTC, Agrioil, Dawn Foods, DSM en Guinness gingen u voor.

QUIZzzIT heeft behalve de Van-alles-wat quizzen ook diverse andere projecten uitgevoerd. Wat dacht een van een geheel op maat gemaakte muziekquiz of een quiz om de opinies te peilen van uw medewerkers. Zie hieronder een sfeerfilmpje van een van onze quizzen.

Quizzen in twee talen tegelijk

In veel bedrijven komen meerdere nationaliteiten voor. Niet iedereen kan uit de voeten met een Nederlandstalige quiz en men kiest er daarom vaak voor om dan maar geen quiz te organiseren.

Dit hoort nu tot het verleden. Met onze software is het mogelijk om in twee talen tegelijk te quizzen. De meest gekozen variant is uiteraard Nederlands en Engels, maar zoals de video (met de telefoon opgenomen) hieronder laat zien kan het bijvoorbeeld ook in het Engels en het Spaans.