Nog nooit was het organiseren van een digitale pubquiz ZO eenvoudig!

Het spelen van een goede Quiz, in de volksmond ook wel pubquiz genoemd, is leuk. Het zelf organiseren van een quiz ervan wordt vaak als tijdrovend gezien, maar dat hoeft niet zo te zijn. QUIZzzIT verzorgt dit hele proces van A tot Z. Wij zijn de grootste quizaanbieder van Nederland met voor iedere gelegenheid een passende oplossing voor een prima prijs. Met ons eenvoudig te bedienen digitale plug and play systeem kan iedereen meteen aan de slag en is geen technische kennis vereist.

Met behulp van eenvoudig te bedienen persoonlijke stemkastjes bieden wij digitale Quizzen aan voor kleine gezelschappen tot aan grote congreszalen. Daardoor zijn onze Quizzen uitermate geschikt voor uw (horeca)bedrijf, vereniging of zorginstelling alsmede voor privé feesten zoals een bruiloft, jubileum of vrijgezellenfeest.

Naast de Van-Alles-Wat-Quizzen bieden wij ook diverse themaquizzen aan. Onder andere muziekquiz, voetbalquiz, seniorenquiz, Ik Hou van Holland-quiz en sportquiz zitten in ons assortiment. Ook kunt u bij ons terecht voor een Quiz op maat, een Engeltalige quiz of het toevoegen van eigen vragen aan een bestaande Quiz. Veel van onze vragen worden ondersteund door geluids- en videofragmenten. Om het entertainmentgehalte nog meer te verhogen maken we gebruik van leuke korte digitale spelletjes zoals kaarten, paardenrennen, balletje balletje en rad van fortuin. 

Buiten het afnemen van een losse Quiz bieden wij ook abonnementsvormen aan. Bij afname van meedere Quizzen per jaar is dit al snel voordeliger.

Wie gingen u voor