Veel meer dan een pubquiz!

Wij zijn QUIZzzIT, de grootste aanbieder van quizzen in Nederland. Wij verzorgen quizzen voor kleine en grote gezelschappen, tot 2.000 personen. Bent u op zoek naar het perfecte bedrijfsevent, of iets bijzonders voor uw vereniging of familiefeest? Dan kan QUIZzzIT u verrassen.

Een quiz spelen is leuk. Een quiz van QUIZzzIT is nog veel meer dan dat: deelnemers beantwoorden niet alleen vragen, ze genieten ook van muziek, humor en minigames. Een quiz van QUIZzzIT is compleet entertainment.

In de afgelopen jaren verzorgden wij bedrijfsevents voor onder andere ING, Talpa, Radio 538 en RTL. Maar ook voor kleinere organisaties hebben wij veel te bieden. In ons uitgebreide assortiment quizzen vindt u de Van-Alles-Wat quiz, de Muziekquiz, de Sportquiz en nog veel meer. U kiest uiteraard zelf welke quiz voor uw personeel of vereniging het meest geschikt is en u kunt zelf vragen toevoegen aan een quiz, bijvoorbeeld over uw bedrijf of uw club. U kunt er zelfs voor kiezen door ons een quiz op maat te laten samenstellen.

De organisatie van de quiz kan QUIZzzIT u volledig uit handen nemen. De deelnemers maken gebruik van stemkastjes die gemakkelijk te bedienen zijn. Onze quizmasters, van wie u sommigen ongetwijfeld kent, leggen alles uit wat er uitgelegd moet worden. Kortom, u hoeft alleen maar te genieten van onze quiz, waar en hoe u maar wilt! Wij kunnen ook zorg dragen voor de juiste locatie, en de catering.

Wie gingen u voor