Bent u op zoek naar een interactief bedrijfsevent, boordevol entertainment? Dan heeft QUIZzzIT wat u zoekt.

QUIZzzIT is het grootste quizbedrijf van Nederland en heeft een ruime ervaring in het verzorgen van grote en kleine events. Groepen van 1500 personen, maar ook van 50 personen zijn bij QUIZzzIT aan het juiste adres. Zowel grote organisaties – 100%nl, RTL, PSV, ING, 1Vandaag en OHRA – als MKB’ers gingen u al voor. Hun recensies kunt u hier lezen.

Hoog entertainmentgehalte

QUIZzzIT werkt samen met regisseurs uit Hilversum die programma’s als Geer en Goor, The Voice of Holland en Idols verzorgen. Hierdoor kunnen wij entertainment van een hoog niveau bieden. Onze quizzen brengen de deelnemers in alle staten: meezingen, lachen, een rilling over het lijf en zelfs de handen voor de ogen. Bovendien zorgt het automatisch tonen van het juiste antwoord en de tussenstand voor een echt competitie-element. En wat dacht u van mini-games zoals balletje balletje (zie video hieronder), paardenrennen, rad van fortuin en diverse kaartspelletjes? Deze zorgen voor veel opwinding bij het publiek.


Sfeervideo, lekker meezingen


Sfeervideo, balletje balletje

Eigen vragen toevoegen of een quiz geheel op maat

Onze software geeft ons de mogelijkheid om voor iedere klant een passende quiz te maken. Wij kunnen een quiz geheel op maat verzorgen, in uw huisstijl of met uw eigen toegevoegde vragen aan een reeds bestaande quiz, bijvoorbeeld over uw medewerkers of organisatie. Die eigen vragen zorgen altijd voor veel hilariteit. Zelf verzinnen? Nee hoor, dat hoeft niet. QUIZzzIT kan u hierin ondersteunen.


 

Quizvraag op maat over personeel

Huisstijl Huuskes/Nationaal Ouderenfonds ontworpen door QUIZzzIT

Locaties

De quiz op uw eigen locatie? Geen probleem. Zoekt u een andere locatie? Klik op locaties om te zien met welke locaties QUIZzzIT samenwerkt.

Quizmasters

Een quizmaster is essentieel om de quiz in goede banen te leiden. Bij QUIZzzIT heeft u de keuze uit drie smaken. De quizmasters van QUIZzzIT, de professionele onbekende quizmasters en de bekende Nederlanders. Een quizmaster voegt echt iets toe aan een quizavond. Onze quizmasters verdiepen zich goed in uw event, kunnen goed inspelen op het publiek en praten de quizavond prettig aan elkaar.

Klik hier voor meer informatie over onze quizmasters.

Arrangementen

Voor bedrijfsevents bieden wij twee arrangementen.

Het zilveren pakket

Bij ons zilveren pakket wordt uw event gepresenteerd door een van onze quizmasters en is er iemand aanwezig voor de technische ondersteuning. De quizmaster neemt u al het werk uit handen, van installatie tot presentatie. Onze quizmasters studeren of zijn afgestudeerd aan de musicalacademie of een andere mediagerichte opleiding, of staan aan het begin van een carrière in Hilversum. De persoon die de technische ondersteuning verzorgt, zorgt ervoor dat alles goed geïnstalleerd wordt, dat de stemkastjes gekoppeld worden aan de teams en dat de quizmaster de show vlekkeloos kan laten verlopen. Kortom, voor u een zorgeloze avond! 

Klik hier voor meer informatie over het zilveren pakket.

Het gouden pakket

Bij ons gouden pakket wordt uw event gepresenteerd door een BN'er. Deze quizmaster zorgt voor een event vol entertainment op hoog niveau. QUIZzzIT werkt samen met vele BN'ers die bekend zijn met ons quizsysteem. De middag of avond kan ingevuld worden zoals u dat wilt; of u nu een entertainmentquiz wilt met veel humor, zelf vragen wilt toevoegen over uw organisatie of een complete quiz op maat wilt om de kennis te testen van uw personeel, praktisch alles kan. Ook Engelstalige quizzen zijn mogelijk. Kiest u voor het gouden pakket, dan komen wij vooraf, eventueel met quizmaster, bij u op bezoek voor een voorgesprek. Hierna worden uw wensen verwerkt tot een op maat gemaakte avond.

Klik hier voor meer informatie over het gouden pakket.

Techniek

QUIZzzIT maakt gebruik van stemkastjes waarvoor geen wifi nodig is. Dus geen gedoe met onopgeladen telefoons, slechte wifi-verbindingen of inlogproblemen. De stemkastjes hebben een bereik van 150 meter en werken altijd. Ook kunnen wij de stemkastjes koppelen aan een naam, waardoor de quiz nog persoonlijker wordt. Iedereen wil natuurlijk bij een tussenstand zijn of haar naam bovenaan zien staan.

Heeft u op locatie beeld en geluid? Dan maken we daar gebruik van. Heeft u op locatie geen beeld en geluid, dan hoeft u zich ook geen zorgen te maken: in samenwerking met onze audiovisuele partner verzorgen we eersteklas techniek.