Het Zilveren pakket

Bij ons Zilveren pakket wordt uw avond gepresenteerd door één van onze quizmasters en iemand ter technische ondersteuning. Deze quizmaster neemt alle zorgen uit handen, van installatie tot presentatie. Onze quizmasters zijn quizmasters die studeren aan of afgestudeerd zijn aan de musicalacademie of een andere mediagerichte opleiding. Of onze presentatoren staan aan het begin van een carrière in Hilversum. De persoon die de technische ondersteuning verzorgt, zorgt ervoor dat alles goed geïnstalleerd wordt, de stemkastjes gekoppeld worden aan de teams en zorgt dat de show verder vlekkeloos verloopt in combinatie met de quizmaster. Kortom voor u een zorgeloze avond! 

De Van-Alles-Wat-Quiz bestaat uit 75 vragen verdeeld over talloze thema's waarmee u inclusief een pauze ongeveer 2½ uur quizplezier heeft. We bieden ook kortere pubquizzen aan van 1 of 1½ uur. De quiz kunt u alvorens u deze gaat spelen testen en proefdraaien. Dankzij de duidelijke uitleg en het eenvoudige plug-en play systeem is de quiz zeer eenvoudig door een eigen quizmaster te bedienen.

Een themaquiz, eigen vragen toevoegen of een quiz geheel op maat is ook mogelijk. Wij zorgen dat de gevraagde quiz voor u geïnstalleerd staat. Wij leveren ook Engelstalige quizzen.

Onze quizzen zijn gemaakt met input vanuit Hilversum waarbij de prikkels van TV als standaard zijn genomen. Dat betekent dat er elk moment een prikkel moet zijn, denk hierbij aan muziekfragmenten, filmfragmenten, als er een serieuze vraag is, moet er in een van de antwoorden iets leerzaams of leuks inzitten.

Het gaat erom dat het geen standaardquiz is van vraag en antwoord, er zitten ook minigames bij die interactie geven bij de groepen. Automatische tussenstanden, maar ook vragen zoals hintsvragen, verkiezingsvragen, doet ie ’t of doet ie ’t niet. En de persoonlijke vragen geven een geweldige toevoeging.

Heeft u géén locatie, beamer/scherm of geluid? Laat QUIZzzIT dit voor regelen. Zo bent u compleet ontzorgt. Bekijk het kopje locaties met welke unieke locaties wij werken.

KLIK HIER OM EEN AANTAL SFEERVIDEO'S VAN QUIZzzIT TE BEKIJKEN EN OVERTUIG U ZELF.

Kosten:
30 stemkasten vanaf € 750 excl. BTW (inclusief presentator en technische ondersteuning)
Extra per deelnemer € 5,00 excl. BTW

Voor onze seniorenquizzen hanteren wij speciale prijzen. Informeer naar de mogelijkheden.

Dit is inclusief reiskosten. (Met uitzondering van de eilanden)

Bij een afname:
- Vanaf 4 quizzen 10% korting
- Vanaf 8 quizzen 20% korting
- Vanaf 12 quizzen 30% korting

Het zilveren pakket