Het Zilveren pakket

Bij ons Zilveren pakket wordt uw avond gepresenteerd door één van onze quizmasters en iemand ter technische ondersteuning. Deze quizmaster neemt alle zorgen uit handen, van installatie tot presentatie. Onze quizmasters zijn quizmasters die studeren aan of afgestudeerd zijn aan de musicalacademie of een andere mediagerichte opleiding. Of onze presentatoren staan aan het begin van een carrière in Hilversum. De persoon die de technische ondersteuning verzorgt, zorgt ervoor dat alles goed geïnstalleerd wordt, de stemkastjes gekoppeld worden aan de teams en zorgt dat de show verder vlekkeloos verloopt in combinatie met de quizmaster. Kortom voor u een zorgeloze avond! 

De Van-Alles-Wat-Quiz bestaat uit 40-50 vragen verdeeld over talloze thema's waarmee u ongeveer 1-1½ uur quizplezier heeft. We bieden ook langere pubquizzen aan van 2½ uur.

Een themaquiz, eigen vragen toevoegen of een quiz geheel op maat op uw eigen huisstijl is ook mogelijk. Wij zorgen dat de gevraagde quiz voor u geïnstalleerd staat. Wij leveren ook Engelstalige quizzen.

Onze quizzen zijn gemaakt met input vanuit Hilversum waarbij de prikkels van TV als standaard zijn genomen. Dat betekent dat er elk moment een prikkel moet zijn, denk hierbij aan muziekfragmenten en filmfragmenten. Als er een serieuze vraag is, moet er in een van de antwoorden iets leerzaams of leuks inzitten.

Het gaat erom dat het geen standaardquiz is van vraag en antwoord, er zitten ook minigames bij die interactie creëert bij de groepen. Automatische tussenstanden, maar ook vragen zoals hintsvragen, verkiezingsvragen, doet ie ’t of doet ie ’t niet en de persoonlijke vragen geven een geweldige toevoeging.

Heeft u géén locatie, beamer/scherm of geluid? Laat QUIZzzIT dit voor regelen. Zo bent u compleet ontzorgd. Bekijk het kopje locaties met welke unieke locaties wij werken. Uiteraard kunnen we het ook gewoon op uw locatie regelen.

KLIK HIER OM EEN AANTAL SFEERVIDEO'S VAN QUIZzzIT TE BEKIJKEN EN OVERTUIG UZELF.

Kosten:
30 personen vanaf € 750 excl. BTW (inclusief presentator)
Vanaf 30 personen wordt voor iedere persoon een meerprijs gerekend.

Voor onze seniorenquizzen hanteren wij speciale prijzen. Informeer naar de mogelijkheden.

Bij een afname:
- Vanaf 4 quizzen 10% korting
- Vanaf 8 quizzen 20% korting
- Vanaf 12 quizzen 30% korting

Het zilveren pakket